כד ברזל יצוק לעישון בשר ודגים

80

מידות הכד: קוטר 7 ס”מ, גובה 6 ס”מ

תיאור

למה הכרחי להשתמש בכד עישון?

רבים מחובבי הבשר והדגים שאוהבים לעשות ברביקיו אינם מודעים ליתרונות שיש בשימוש בכד ברזל יצוק.

ישנם מספר יתרונות:

  • כשהשבבים מונחים בכד הם מתחממים לאט ואינם מתלקחים.
  • השבבים עוברים התכלות איטית, תהליך הגורם להיווצרות עשן סמיך למשך זמן ממושך ונותן לבשרים ולדגים את הטעמים והריחות המיוחדים של שבבי העץ.
  • מכסה הכד אינו אטום, כך שהעשן יוצא לאט ובו בזמן הבשרים והדגים סופגים את הטעמים הייחודיים של שבבי העץ.
  • יש להניח את הכד ליד מקור החום ולא על אש ישירה.
  • לא זורקים את שבבי העץ ישירות על האש!
  • שבבי העץ אינם מיועדים להיות חומר בעירה!
  • כאשר מפזרים את השבבים ישירות על הגחלים במעשנת, הם נשרפים מהר, כמעט ואינם מייצרים עשן ולא מרגישים את טעמם.
  • שבבי העץ מוסיפים טעם וריח לבשר ולדגים בדומה לכל תבלין אחר ואף יותר …

מידות הכד: קוטר 7 ס”מ, גובה 6 ס”מ
יש להניח את הכד ליד מקור החום ולא על אש ישירה.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “כד ברזל יצוק לעישון בשר ודגים”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ייתכן ותאהב גם...

0

Your Cart