50 גרם שקדים שלמים וקלופים
50 גרם בוטנים קלופים ולא מומלחים
1 כף שמן
1/4 כפית אבקת צ’ילי
50 גרם אגוזי ברזיל
50 גרם אגוזי קשיו
20 גרם חמאה
מלח לפי הטעם
מכסים את הרשת בנייר כסף ומפזרים מעליה שכבה אחת אחידה של אגוזים. מעשנים במשך 20 דקות ומניחים להם לעמוד 5 דקות נוספות.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה. מוסיפים את אבקת הצ’ילי והאגוזים המעושנים למחבת ומטגנים בעדינות כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם.
מעבירים את האגוזים מהמחבת לכלי מרופד בנייר סופג.
בוזקים מלח ומניחים לאגוזים להתקרר לפני ההגשה.

0

Your Cart