לחתוך תפוחים לחצאים או לרבעים.
לטבול במיץ לימון ומים כשהיחס הוא 1/2 כוס לימון ל-1 כוס מים למשך כ-5 דקות.
לסנן היטב.
(טבילת התפוחים מונעת השחרה).

אם מעשנים תפוח שלם, יש להוציא את הליבה ולחרוץ חריץ לרוחב כל תפוח.
(מונע התבקעות בעת העישון).

לטבול במשרה של סילאן, ג’ינג’ר וקינמון.
להעשרה הטעם, רצוי להוסיף שבבי עץ בטעם תפוח עץ (Apple).
מעניק עישון בניחוח מתוק.

טיפ!
אפשר לעשן פרוסות תפוחי עץ מיובשים, לפזר מעליהם מעט קינמון וסוכר חום (מ”קני סוכר”).

0

Your Cart