4 נתחי חזה עוף ללא עצם
40 גרם גבינת צ’דר מגוררת
40 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
75 גרם גבינת סטילטון, שהוסרה ממנה הקליפה
20 גרם פירורי לחם טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
משטחים כל נתח חזה לצורה מוארכת – 7.5 ס”מ x 12.5 ס”מ.
מועכים את גבינת הסטילטון לממרח ומערבבים עם הצ’דר, פירורי הלחם ואגוזי המלך.
אם משתמשים במעבד מזון, מתחילים עם האגוזים והצ’דר ולאחר מכן מוסיפים את פירורי הלחם והסטילטון.
מורחים את התערובת על הנתחים כך שתיווצר שכבה מעט עבה יותר במרכז.
מגלגלים כל נתח לאורכו ותוקעים קיסמים בקצוות כדי למנוע מהגליל להיפתח ומהמילוי להישפך.
מניחים את הגלילים על גבי הרשת שכוסתה מראש בנייר כסף ומעשנים במשך 45-60 דקות. מוודאים שהבשר בושל היטב ומשאירים לעמוד במשך 5 דקות נוספות.
להגיש עם ירקות או סלט.

0

Your Cart