(מנה לשניים)
500 גרם סטייק סינטה
1/2 כפית כוסברה טחונה
1/2 כפית אבקת צ’ילי
50 גרם קוקוס טחון
125 גרם בוטנים מומלחים, טחונים דק
4 כפיות אבקת קארי
1/2 כפית כורכום טחון
1 כף שמן שומשום
1 כף מיץ לימון
150 מ”ל מים רותחים
2 כפות סוכר חום רך
חותכים את הסטייק לרצועות בגודל של 5 מ”מ x 20 מ”מ.
מערבבים בקערה 3 כפיות אבקת קארי, כוסברה, חצי מכמות הכורכום וחצי מאבקת הצ’ילי. מוסיפים את שמן השומשום וכפית מים ומערבבים עד לקבלת ממרח.
מניחים את חתיכות הבשר בקערה עם התבלינים ומערבבים היטב.
משפדים כ-6 חתיכות בשר, מכסים ומשאירים לעמוד לפחות שעתיים.
מכניסים למכשיר למשך 25-30 דקות ומשאירים כ-5 דקות נוספות. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים את הקוקוס עם 150 מ”ל מים רותחים ומוסיפים את כל שאר המרכיבים, כולל שאריות אבקת הקארי, הכורכום ואבקת הצ’ילי. מחממים את הרוטב אך לא מרתיחים.
להגשה על מצע אורז או בפיתה בתוספת ירקות.

0

Your Cart