פילה פוטית טרייה ומנוקה שהעור לא הוסר
מיץ מלימון אחד
מיץ מליים אחד
1/4 כוס שמן זית
1 כפית סוכר חום דק
1 כוס מדידה של נסורת שהושרתה ביין לבן
מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים על הדג. מניחים לדג לעמוד כשעתיים.
(אפשר להגדיל את כמות המשרה לפי כמות הדגים).
מוציאים את הדג מהמשרה, מכסים בנייר כסף (כשהעור כלפי מטה) ומניחים על הרשת.
מעשנים במשך 25-30 דקות, תוך שימוש בנסורת שהושרתה ביין (סוחטים יין עודף מהנסורת).
למרוח בחמאה, מלח ופלפל לפי הטעם.

0

Your Cart