5 תפוחים בינוניים גרני סמית
1 ליטר מים
חצי כוס לימון (מונע השחרה במהלך היבוש)
1 כף דבש
1 כפית גרד תפוזים
1 כפית גרד ג’ינגר מיובש

ההכנה:
לחתוך את התפוחים לקוביות בגודל של 11/2 ס”מ לערך.
לטבול את התפוחים במים ובלימון למשך כ-5 דקות, להוציא ולסנן.
בקערה לערבב את הדבש, גרד התפוזים, גרד הג’ינג’ר
להוסיף את קוביות התפוחים ולערבב היטב.
להניח את קוביות התפוחים על משטח הרשת

משך זמן יבוש: כ-6 – 8 שעות בממוצע.
דרגת יובש: גמיש.
בגמר היבוש להכניס לצנצת סגורה היטב.

0

Your Cart