5 תפוחים גודל בינוני
1/2 כוס מיץ תפוזים/תפוחים
חופן צימוקים
חופן שקדים קצוצים או חצויים
2 תמרים לחים קצוצים
1 תאנה מיובשת
1 כוס דגנים או קורנפלקס
1 כף סילן או דבש
1 כפית גרד לימון
קינמון לפי הטעם

ההכנה:
לערבב את כל החומרים לעיסה
לשמן את המשטח האטום עם כף שמן צמחי – פעולה זו מונעת הידבקות ה”לדר” על המשטח.
לאחר המריחה יש להסיר בעדינות את עודפי השמן באמצעות נייר סופג.
לשפוך בזהירות את העיסה ולישר בגובה אחיד.
משך זמן יבוש: 12 – 14 שעות בממוצע
דרגת יובש: מייבשים עד לקבלת “עלה” דק וגמיש.
מגלגלים את “הלדר” לגליל וחותכים פרוסות בעובי של 2 ס”מ.
אפשר לחתוך את גליל הלדר בעוביים שונים.
יש הנוהגים לחתוך למשולשים או רצועות.

0

Your Cart