מתכון מיוחד באדיבות השף עדו שפירא

מצרכים:
200 גרם קינואה מבושלת וקר
50 גרם מישמש מיובש
50גרם שזיף מיובש
30גרם אגוזי מקדמיה קצוצים
30 גרם אגוזי קשיו קצוצים
100גרם פטרוזיליה קצוצה
100 גרם כוסברה קצוצה
100גרם נענע קצוצה
1כוס שמן זית כתית מעולה
מלח ים ופלפל גרוס

המצרכים להכנת 200 גרם קינואה מבושלת:
150גרם קינואה
1/4 כוס שמן זית
200 מל’ מים
אופן הכנת הקינואה:
מערבבים את הקינואה עם שמן בתוך סיר עד שהיא כולה מכוסה בשמן.
מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים  את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים – כ-12 דקות.
משאירים את המכסה סגור לפחות 10 דקות כדי שהאדים ייספגו בקינואה ומקררים לטמפרטורת החדר.

אופן הכנת הסלט:
מערבבים את הקינואה עם כל המרכיבים בקערה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

0

Your Cart